Adherit a:
 
line decor
line decor
 

 
   
   


  

 


 
 

El Càmping i el seu entorn

El Camping la Balma es trova a 1 km del poble d'Espinelves, a 725 metres d'alçada, situat entre el parc natural del Montseny i de les Guilleries; una zona privelegiada per la seva vegetació, la fauna i les seves aigues minerals. Però a tan sols 1 hora i quart de Barcelona, a 15 minuts de Vic, a 35 minuts de la Costa Brava (Blanes i Lloret de mar) i a 35 minuts de Girona.
És un lloc privilegiat degut a la presència abundant i frondosa de tot tipus d'arbres, a més d'innumerables fonts d'aigua cristalina i de llocs de calma i tranquil·litat absoluta.
La Balma és un camping familiar, amb una majoría de clients formada per parelles amb fills de 2 a 13 anys. En el nostre camping ells troven el contacte amb la naturalesa i la tranquil·litat que els hi falta a les seves ciutats d'orígen. Des del camping es poden programar diferents itineraris per visitar els innumerables atractius del Montseny i de les Guilleries; com per exemple les fonts d'aigua mineral, les ermites, els boscos, els rierols,... També es pot visitar la Fira de l'Avet d'Espinelves i la Fira de la Castanya de Viladrau, a més de les fires mensuals que es cel·lebren tant a Viladrau com a Sant Hilari sacalm i el Mercat Medieval de Vic o el Mercat de Música Viva de Vic, entre moltes altres moltes activitats que es cel·lebren a Vic. Vic es troba només a 15-20 minuts del camping.
En el mateix camping o a pocs minuts del camping es poden fer tot tipus d'activitats com: cursos de bellesa, rutes a peu, rutes amb bicicleta, rutes guiades amb quad o 4x4, rutes amb bicicleta elèctrica, rutes amb segway, vols amb globus, tir amb arc, pesca, rutes a caball o poni ; i pasar-ho molt bé al parc d'aventura Selva aventura ( a 3 minuts en cotxe des del camping)
La Balma es el típic camping de montanya, format per grans parcel·les, organitzades en petits replans.
El camping disposa de sala de jocs, amb futboli, billar, scalextric i llibres i jocs infantils,també allà hi fem tallers a l'estiu. Per altra part tenim 5 zones de parcs infantils amb gronxadors,tobogan,balencins, molles i altres elements per als nens. També tenim wifi gratuit a bona part del camping.

El camping té parcel·les amplies de 90 metres quadrats o més, aptes pera caravana, autocaravana   o tendes de campanya, sempre amb conexió electrica si es vol. També disposem de cisterna par a descarregar el wc quimic i fonts per agafar aigua prop de les parcel·les.En general les parcel·les són amb ombra, però també en tenim amb sol, per a les families que volen gaudir del sol.
El camping té un ambient familiar, amb nens i gent que busca gaudir de la natura, buscar castanyes i bolets i passejar sols o amb els seus gossos.
Hem de remarcar la exel·lent comunicació que té el camping ara, ja que té dos sortides del eix transversal (c-25) a una distancia d'1 km.
Aquesta vía de comunicació ha permés que un client del camping en 35 minuts arribi a la Costa Brava, en 35 minuts arribi a Girona, en 1 hora arribi a Barcelona i en 1 hora i ½ pugui estar esquiant a les pistes d'esquí de lla Molina.

 

 

Bar i saló social

Les instal·lacions es complementen amb el bar i la sala de jocs, que disposa de billar i futbolí. Igualment disposem d'un ampli ventall de jocs de taula, com per exemple: jocs de cartes, el domino, l'oca, escacs,... a més de llibres infantils. un gran circuit d'Scalextric. (cada u ha de portar-se els seus cotxes per poder correr)
A més tenim un bloc de serveis climatitzat, amb aigua calenta gratis 24 horas, lavadora, lavabo per a minusvàlids i també per a nadons a més d'altres serveis.
 També hi ha una zona esportiva, on hi ha camp de futbol sala i de basket, pistes de petanca i una piscina de 72 metres quadrats, amb una zona per a adults i una zona per a nens. La piscina també té una zona per prendre el sol al voltant de la piscina, una part de la qual és amb gespa. A més tenim ping pong, minibasket i 5 zones de jocs infantils( amb gronxadors, molles, tobogan,...)
Disposem de 3 barbacoes per a fer grans calçotades o graellades amb la suculenta carn de la comarca d'Osona; i a la tardor fer les tipiques castanyades.

 

 

Piscina i zona esportiva

El camping fa activitats per a nens i adults cada dissabte de juliol i agost. (classes de zumba, classes d'aquagym,inflable al camp de futbol, festa infantil a la piscina, minifutbol 3X3, castells inflable a la piscina, jocs infantils a la piscina, festa de escuma, festa final d'estiu, campionat de futbolin, campionat de billar, campionat de ping pong , curs de maquillatge); també a la tardor es fa la castanyada i el Halloween. A part el camping col·labora amb totes les activitats que els pares vulguin organitzar.

activitats cada cap de setmana de l'estiu:
zumba-ball
aquagym
castell inflable a la piscina
Jocs infantils a la piscina
mini futbol
carnaval d'estiu
taller de maquillatge
festa final de l'estiu
i més

El camping disposa de wifi gratuit.A les proximitats del camping podeu trobar: hipica, parc d'aventura, pesca i rutes guiades a peu, en bici, en cavall, en quad, en segway o vols en globus. A la recepció se'ls pot informar de més activitats que es poden realitzar i indicar-los com arribar als llocs que volen visitar. El personal del camping parla català, castellà, anglés i rus.

 

www.campinglabalma.com

Linea Vic-Espinelves dimarts i divendres.