line decor
  
line decor

 

1

 


 
 

 

Open: weekends, zomervakantie, andere dagen contact met ons op en kunnen we de camping voor u open.campinglabalma@yahoo.es

Afstand:
Barcelona 1 uur en 15 minuten
Gerona 35 minuten
Costa Brava 35 minuten
Grens met Frankrijk 1 uur 50 minuten
De luchthaven van Barcelona 1 uur en 45 minuten

De Camping en omgeving
 

De Camping la Balma ligt op 1 km van het dorp Espinelves 725 meter, gelegen tussen het natuurpark Montseny en Guilleries .; een bevoorrechte omgeving voor de vegetatie, de fauna en de andere minerale wateren.
Het is een bijzondere plek vanwege de overvloed van alle soorten i lommerrijke bomen, plus talloze bronnen van helder water en plaatsen van rust en totale rust.
La Balma is een familie camping, met een meerderheid van de klanten gevormd door paren met kinderen van 2 tot 13 ​​jaar. Op onze site vindt het contact met de natuur en rust ze missen in hun eigen stad.
Des camping kunt u verschillende routes naar de vele attracties van de Montseny en Guilleries bezoek te programmeren; zoals mineraalwater, kapelletjes, bossen, beken, ...

La Balma is een typische berg camping, bestaande uit grote percelen, georganiseerd in kleine landingen.
De camping is omgeven door de typische flora van het gebied, gevormd door loofbomen, zoals eik of kastanje; maar daarnaast zijn er ook plaatsen geplante bomen voor schaduw in de zomer, zoals moerbei.

We moeten de goede communicatie die nu geniet camping te benadrukken; omdat deze twee uitgangen dwarsas (c-25) op een afstand van 2 km.
Dit communicatiekanaal is toegestaan ​​een client site in 35 minuten is in de Costa Brava, in ¾ tijd is in Gerona, in 1 uur is in Barcelona i in 1 ½ kan skiën op de hellingen van de molina.  
 
  
Bar en Terras
 

De faciliteiten worden aangevuld door de bar en een speelkamer met een televisie met digitale kanalen, biljart heeft, tafelvoetbal ik speel darts. Het beschikt ook over een breed scala van tafelspelen, zoals :. speelkaarten, mastering, OCA, schaken, ... De laatste toevoeging is een fantastische Scalextric circuit (Iedereen heeft om de auto te nemen om te draaien) .

We hebben ook een blok afwerking remodeling diensten.

Er is ook een sportveld, waar sprake is van een voetbalveld en basketbal, jeu de boulesbanen en een zwembad van 71 vierkante meter. Voor kleinere gebieden hebben schommels en zand spelen.

We hebben drie grote barbecues voor "calçotadas" of gegrild vlees met sappige Osona; en najaar doen de typische "castañadas". 
 
 
Zwembad en Sportveld
 

Georganiseerd door de kampeerders zelf; Het hele jaar door een aantal partijen, die dienen om de gemeenschap, om te verbroederen kampeerders zijn gemaakt; Sommige festivals zijn:

• Het lentefeest
• San Juan
• Het slotfeest zwembad
• De kastanje
• Halloween

Activiteiten elk weekend van de zomer:
zumba-dance
aquagym
springkasteel in het zwembad
Kinderspelen in het zwembad
mini voetbal
Zomercarnaval
make-up workshop
einde van de zomer partij

 

 

 

 

PRIIJS PER DAG:
 

             
Volwassen Kind (< 10 jaar) Tent Caravan Auto Elektriciteit Motorbike
5,50 4 5,50 5,50 5,50 7 4
 

Motor-home

 

 

 

 

   
7,50            
Prijs per maand price:
 
             
Januari Februari Maart April Mei Juni Juli
195 195 225 255 225 225 380
 
Augustus September Oktober November December    
380 225 195 195 195    

Buslijn Vic-Espinelves

Flyes to Girona-Costa Brava from: oporto, Amsterdam,

Eindhoven,Bologna,Cagliari,Ciampino,Milan, Pisa, Roma,

Treviso,Torino,Dublin,Paris,Marsella, MontpellierLiverpool,

London,Manchester,Bristol, Newcastle,Glasgow,Berlin,

Bremen, Dusseldorf,Frankfurt,...

contador de visitas
 


  


 


www.campinglabalma.com


 


 

 Zumba